Loading... Please wait...

Garmin- Approach® S4

  • Bild 1
Point:
870,200 poäng
Varumärke:
Antal:


Produktbeskrivning

  • Golfklocka med GPS, touchskärm med hög upplösning och dessutom läser du enkelt av den, även i starkt solljus
  • Batteri med lång livslängd som håller i upp till 10 timmar i GPS-läge eller 6 veckor i klockläge, dvs upp till 25% längre än dess föregångare
  • Över 30 000 banor världen över finns förinlästa, utan abonnemang eller extra avgifter
  • Exakta avstånd till den fram-, mitt- och bakkant av greenen, plus layupbågar och doglegs
  • Detaljerad statistik i enheten ger dig större möjlighet att analysera ditt spel
  • Med smartavisering kan du ta emot e-post, sms och aviseringar på klockan

GPS-golfklockan Approach S4 är nästa steg framåt i utvecklingen av vår teknik av golfklockor med touchskärm. Snygga S4 är lätt, bekväm och exakt och har en högkänslig GPS-mottagare. Den innehåller över 30 000 banor över hela världen och har kostnadsfria livstidsuppdateringar. En särskild GreenView-knapp ger snabb åtkomst till greenen med manuell flaggplacering när du är där, och bättre batteriprestanda möjliggör golfrunda efter golfrunda med hög precision.

 


S4 LF

Lättanvänd och tillförlitlig

Golfklockan Approach S4 är robust och vattentålig ner till 10 meter, och den är fullmatad med över 30 000 banor över hela världen. Den visar avståndsmått till greenens fram-, mitt- och bakkant på en högupplöst och handskvänlig pekskärm. Du kan också placera ut flaggor manuellt, få avstånd till doglegs och layups, anpassa avståndspunkter (markera fällor och faror) samt skriva ut digitala scorekort för Slagspel och Poängbogey.

Särskild GreenView-knapp

S4 har en särskild GreenView-knapp som tar dig till GreenView med en enda tryckning, utan att du behöver bläddra i menyer. GreenView visar den rätta beskaffenheten för banan oavsett var på den du befinner dig – även om du är bakom den.

Håll koll på statistiken

Uppdaterade statistikfunktioner gör det enklare för dig att hålla koll på fairways hit, greens in regulation och slag per runda. Kolla din statistik direkt efter rundan eller ladda ner dem från din dator för att göra djupare analyser av ditt golfspel.

 


Tryck på och flytta flaggan

GreenView visar greenens rätta beskaffenhet och utformning, även om du befinner dig bakom den. På denna skärmen kan du använda pekskärmen till att manuellt flytta flaggan till platsen för dagen. Detta är till särskilt stor hjälp vid par-3:or, där du kan ställa in det avstånd du behöver för att tryggt slå dina slag.

Smartwatch-funktioner

Missa inga fler sms, mejl eller RSS-meddelanden på grund av att telefonen ligger längst ner i väskan. S4 fungerar som en trådlös förlängning av din iPhone®. Den visar samma information som telefonen gör, direkt i klockan. Nu kan du trådlöst läsa det där mejlet eller sms:et du har väntat på, även om du är mitt på banan.

screenshots

Längre batteritid

S4 har längre batteritid för att du ska kunna spela 25% längre tid eller gå fler rundor. Få upp till tio timmar i GPS-läge och sex veckor i klockläge innan litiumjonbatteriet behöver laddas.

Förinlästa banor och kostnadsfria uppdateringar

S4 är visserligen lika liten som vilken sportklocka som helst, men vi har läst in över 30 000 banor över hela världen i den – utan några extra avgifter eller abonnemang. Dessutom kan du kostnadsfritt hämta banuppdateringar så fort de blir tillgängliga.

 


 

Anpassa avstånd

Approach S4 ger dig avståndet till fram-, mitt- och bakkant av greenen, och även avståndet till doglegs. Du kan också mata in och spara anpassade avståndspunkter – som vattenfaror eller bunkrar – från valfri plats på banan.

Håll koll på räkningen och se hur långt

S4 har individuella digitala scorecards för varje spelare. Håll koll på poängberäkningen för spel som t ex Stroke Play och du kan se, återuppleva, dela och skriva ut scorecards från din dator. Slår du ett riktigt långt slag kan du dessutom se hur långt det blev med hjälp av funktionen där du mäter slaglängd.

Snygg klocka att använda varje dag

S4 fungerar som en vanlig klocka, med en mätare som visar hur långt du går. Ett tidur för rundor ingår också, så att du kan hålla koll på hur lång tid det tar att spela 18 hål.

Sök matchande produkter efter kategori

Matchande produkter