Loading... Please wait...

Garmin- Forerunner® 620

  • Bild 1
  • Bild 2
Point:
1,096,300 poäng
Varumärke:
Färg:
Modell:
Antal:


Produktbeskrivning

  • GPS-löparklocka med högupplöst pekskärm i färg som visar sträcka, kadens och puls¹
  • Beräknar återhämtningstiden och beräknat VO₂-max vid användning med pulsinformation
  • HRM-Run-övervakare¹ lägger till information för kadens, markkontakttid och vertikal svängningsrörelse
  • Onlinefunktioner²: Automatiska överföringar till Garmin Connect™, livespårning, delning i sociala medier
  • Kompatibel med kostnadsfria träningsplaner från Garmin Connect
Forerunner 620

Detta är det näst bästa efter att ha en personlig löptränare. Forerunner 620 erbjuder avancerade funktioner som återhämtningsrådgivare, möjlighet att förutsäga tävlingstider och beräkning av VO₂-max som hjälper dig att träna smartare och nå nya tävlingsmål. När 620 används med HRM-Run-övervakaren¹ ger den även återkoppling på din löpningsform genom att visa kadensen, markkontakttiden och den vertikala svängningsrörelsen. Vid inomhusträning registrerar 620:s inbyggda accelerometer sträckan, så att du inte behöver någon separat fotenhet.


Den vet vad du kan klara av

VO2-max-skärmbild

Oavsett hur länge du har sprungit vill du förmodligen veta hur du kan förbättra och objektivt mäta din kondition. Forerunner 620 gör just det genom att uppskatta ditt VO₂-max, vilket är en bra indikator på din atletiska förmåga. Tidigare var det enda sättet att få reda på ditt VO₂-max att betala för ett labbtest. När 620 används med en pulsmätare fångar den in en mängd typer av information, t.ex. din löphastighet, pulsslag per minut och pulsens variationer för att beräkna ditt VO₂-max. Själva värdet anger den högsta volymen syre du kan förbruka per minut per kilo kroppsvikt vid din högsta prestationsnivå.

En färgmätare på klockan visar hur dina VO₂-max.data står sig mot andra löpare av samma kön och ålderskategori. Baserat på ditt beräknade VO₂-max, kan 620 förutsäga dina tävlingstider för olika distanser. Detta kan ge dig ett tidsmål för ditt nästa lopp, förutsatt att du har tränat på lämpligt sätt.


Vilodag eller löpdag

Forerunner 620 tar bort gissandet när det gäller planeringen av återhämtningstid mellan tunga träningspass. Precis som en tränare lär den känna dig och din fysiologi baserat på din pulsinformation. Den väger in detta mot ditt senaste träningspass och visar sedan hur lång tid det tar innan du är helt återhämtad och redo för nästa tunga löppass.

När du använder HRM-Run har 620 en återhämtningskontroll, vilket är en realtidsindikering på din återhämtningsstatus under de första minuterna av din löprunda. När du sprungit klart visar återhämtningstiden hur länge du bör vänta innan du ger dig på ett nytt hårt träningspass. Färgkodningen på mätaren gör den enkelt att tolka – grönt innebär att du är redo att börja. När den visar rött och återhämtningen beräknas till mer än 3 dagar bör du fundera på att ta en vilodag eller bara springa en lättare återhämtningstur.

Follow your form

Följ din form

620 är den första GPS-löpklockan som ger feedback på din löpform genom att rapportera flera olika data. När 620 används med HRM-Run-övervakaren¹ rapporterar den kadens, vertikal svängningsrörelse och markkontakttid. Den här informationen kallas för löpningsdynamik och påverkar hur ekonomisk din löpning är.

HRM-Run har en accelerometer som mäter bröstkorgens rörelse medan du springer för att beräkna denna information. Kadensen är det totala antalet steg du tar per minut, vänster och höger ben tillsammans. Den vertikala svängningsrörelsen är graden av "studs" i din löpningsrörelse, mätt i centimeter. Markkontakttiden är precis vad det låter som – den tid foten befinner sig på marken under varje löpsteg, mätt i millisekunder. En färgmätare gör det enkelt att se hur din löpningsdynamik står sig mot andra löpare.


Onlinetjänster

Tack vare funktioner för trådlös överföring kan Forerunner 620 skicka dina data till vår onlinegemenskap, Garmin Connect, utan att behöva anslutas till en dator. Den kan överföra information genom Garmin Connect™ Mobile-appen på din smartphone. Du kan även ställa in en eller flera Wi-Fi-hotspots, t.ex. ditt hem och företagsnätverket, så att 620 synkroniseras med Garmin Connect när den befinner sig inom deras räckvidd.

Ytterligare onlinefunktioner inkluderar liveregistrering, där dina vänner och fans kan följa dig och se din statistik i realtid. Du måste ha telefonen ihopparad med 620 under hela löpturen för att använda LiveTrack-funktionen. Du kan även dela dina segrar i sociala medier genom att lägga upp uppdateringar från Garmin Connects Mobile-appen. Och 620 är kompatibel med kostnadsfria träningsplaner på Garmin Connect, för coaching medan när du springer. Genom att regelbundet koppla din klocka till Garmin Connect drar du också nytta av en snabbare GPS-position tack vare att satellitdata skickas till din enhet automatiskt.

Get Connected Get Connected

Sök matchande produkter efter kategori

Matchande produkter